6955580807 info@ydravliko.gr

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχει εργασία που να είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για να μην μπορέσουμε να την αναλάβουμε.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη παρουσιαστεί στην οικία σας γρήγορα & άμεσα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Ειδικευόμαστε στις επισκευές προσφέροντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών συντήρησης.

ΑΡΧΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Αναλαμβάνουμε την αρχική βελτίωση των υδραυλικών σας και των συνθηκών διαβίωσης σας.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Υδραυλικες εργασιες κουζινας παντός τύπου. Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους που χρησιμοποιείται περισσότερο σε ένα σπίτι. Κατά συνέπεια είναι κι ένας από τους χώρους που καταπονείται περισσότερο. Έτσι λοιπόν και όταν πρόκειται για τα υδραυλικά μας καλό είναι να φροντίσουμε να είμαστε τακτικοί με την συντήρηση και τον καθαρισμό έτσι ώστε ακόμη κι αν προκύψει κάποια βλάβη το αποτέλεσμα θα είναι να μπορεί να αντιμετωπιστεί πιο εύκολα και με λιγότερα χρήματα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Επισκευες σωληνωσεων σπιτιου παντός τύπου. Οι πεπειραμένοι υδραυλικοί μας αναλαμβάνουν έργα κατασκευής, ελέγχου, αποκατάστασης και συντήρησης δικτύων αποχέτευσης και υδρορροών με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Πέρα από την κλασική επισκευή των δικτύων με αντικατάσταση των σωληνώσεων, οι υδραυλικοί μας μας διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία που επιτρέπει την αποκατάσταση της αποχέτευσης σε ελάχιστο χρόνο .

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Αναβαθμιση σωληνωσεων σπιτιου παντός τύπου. Οι πεπειραμένοι υδραυλικοί μας αναλαμβάνουν έργα κατασκευής, ελέγχου, αποκατάστασης και συντήρησης δικτύων αποχέτευσης και υδρορροών με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

ΥΔΡΕΥΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Προσφέρουμε τις ιδανικές για κάθε περίπτωση λύσεις, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας σωλήνες και εξαρτήματα. Η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για εγκατάσταση ύδρευσης-αποχέτευσης, προσφέροντας συνέπεια όσον αφορά τους κανόνες Υγιεινής, μακροπρόθεσμη αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Αποχετευση εγκατασταση. Οι υδραυλικοί μας αναλαμβάνουν την μελέτη και κατασκευή οποιασδήποτε αποχετευτικής εγκατάστασης, με ποιοτικά χαρακτηριστικά, εγγυημένη εργασία από έμπειρο προσωπικό και πιστοποιημένα υλικά. Έχουμε την τεχνογνωσία και την θέληση να κατασκευάσουμε άριστα την εγκατάστασή που σας ενδιαφέρει, με πνεύμα συνεργασίας, με απόλυτη συνέπεια και σε λογικές τιμές.

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Επιθεωρηση αποχετευσης καμερα, είναι ένας ακριβής και γρήγορος τρόπος για να έχουμε πλήρη εικόνα σε τι κατάσταση βρίσκεται το αποχετευτικό μας δίκτυο.
Οι αποχετεύσεις των κτηρίων πρέπει να λειτουργούν πάντοτε στην εντέλεια. Δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ τα φρεάτια, τα σιφόνια και τις υδρορροές να βουλώνουν για κανένα λόγο.

ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Θερμανση εγκαρασταση. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κατοικίες, πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους που περιλαμβάνουν την μελέτη και την κατασκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης καθώς και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού (αντλίες θερμότητας, θερμαντικά σώματα, λέβητες και καυστήρες φυσικού αερίου και υγραερίου, λέβητες και καυστήρες πετρελαίου, κυκλοφορητές, υλικά σωληνώσεων, υλικά ενδοδαπέδιας θέρμανσης, λέβητες και σόμπες και ηλιακούς θερμοσίφωνες.

ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Θερμοσιφωνες εγκατασταση, εγκαταστάσεις θερμοσιφώνων όλων των τύπων και μεγεθών ηλιακοί, Ηλεκτρικοί, ταχυθερμοσίφωνες, μπόιλερ. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή θερμοσίφωνα , από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Αποφραξεις αποχετευσεις. Πραγματοποιούμε αποφράξεις σε φρεάτια και σωληνώσεις αποχετευτικού δικτύου, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες, τουαλέτες. Αποφράξεις σε κάθετες κεντρικές στήλες κουζίνας ή τουαλέτας κτιρίων. Αποφράξεις εναέριων γραμμών κεντρικής αποχέτευσης (οριζόντιες γραμμές). Αποφράξεις κεντρικού φρεατίου και μηχανοσίφωνα.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Υδραυλικες εργασιες μπανιου παντος τυπου. Οι άρτια εκπαιδευμένοι υδραυλικοι μας μας μπορουν να ανταποκριθουν σε όλων των ειδών τις υδραυλικές εργασίες η βλαβες, υδραυλικές εγκαταστάσεις ύδρευσης, αποχετεύσεις – Βιολογικοί βόθροι, εγκατάσταση ή αντικατάσταση όλων των ειδών υγιεινής, τοποθέτηση καμπινών, ντουζ, επίπλων μπάνιου, λεκανών, μπαταριών, καζανάκια κ.ο.κ.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

Ανακαινιση μπανιου μπορεί να είναι είτε ολική είτε μερική. Η ανακαίνιση μπάνιου μπορεί να βελτιώσει τόσο την καθημερινότητά σας όσο και να αυξήσει την αξία του ακινήτου σας. Παρόλα αυτά, το συνολικό κόστος μπορεί να ξεφύγει αρκετά εύκολα και γρήγορα για αυτό θα πρέπει να θέσετε προτεραιότητες από την αρχή. Θα πρέπει να αποφασίσετε δηλαδή, που πρέπει να δαπανήσετε περισσότερα χρήματα και που θα μπορούσατε να κάνετε οικονομία. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ μιας γενικής ανακαίνισης μπάνιου και μιας ανανέωσης βασικών στοιχείων του μπάνιου.

24/7

Υδραυλικος αμεσα 24 ωρες καλεστε στο

Skip to content